Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások






Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settings



Mentás Mousse

Mentás Mousse

Hozzávalók

8 db mentol ízű krémmel töltött csokoládélapocska
1 tasak Dr.Oetker Mousse csokoládés habkrém
200 ml hideg tej
50 ml Törley Angelli krémlikőr Pistachio

Elkészítés

A mentol ízű krémmel töltött csokoládélapocskákat kisebb darabokra tördeljük. A kimért hideg tejet és a likőrt egy magasfalú keverőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton a krémállag eléréséig (kb. 3 perc) keverjük. A csokoládélapocskákat hozzáadjuk. A desszertet üvegpoharakba öntjük, és legalább 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Tálalás előtt a desszertet fél-fél csokoládé lapocskával díszítjük.

Kapcsolódó tartalmak