Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások






Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settings



Olaszos romantika

Olaszos romantika

Hozzávalók 

1 doboz ananász konzerv (kb. 130-150 g)
150 g csokis keksz
2 ek. hideg kávé
3 ek. Törley Angelli Tiramisu krémlikőr
150 ml hideg tej
150 ml hideg tejszín
1 tasak Dr. Oetker Tiramisu Krém

Előkészítés

Az ananászt levét felfogva jól lecsöpögtetjük. Ha szükséges apróra vágjuk. A csokis kekszet durvára törjük.

Elkészítés

Az ananászt a kekszdarabokkal, a kávéval, likőrrel és 2 evőkanál ananászlével egy keverőedényben elkeverjük. A felét egy üvegtálba vagy desszertpoharakba rétegezzük. A tiramisu krémet a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 150 ml tej és 150 ml tejszín felhasználásával elkészítjük. A krém felét az ananászos-kekszes rétegen egyenletesen elosztjuk, majd a maradék kekszes masszát, majd a maradék krémet egymásra rétegezzük. Minimum 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük.Ízlés szerint cukrozatlan kakaóval vagy kávéval elkevert kakaóporral meghintve tálaljuk.

Kapcsolódó tartalmak