Elmúltál 18 éves?




Are you at least 18 years old?

Mentás Mousse

Mentás Mousse

Hozzávalók

8 db mentol ízű krémmel töltött csokoládélapocska
1 tasak Dr.Oetker Mousse csokoládés habkrém
200 ml hideg tej
50 ml Törley Angelli krémlikőr Pistachio

Elkészítés

A mentol ízű krémmel töltött csokoládélapocskákat kisebb darabokra tördeljük. A kimért hideg tejet és a likőrt egy magasfalú keverőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton a krémállag eléréséig (kb. 3 perc) keverjük. A csokoládélapocskákat hozzáadjuk. A desszertet üvegpoharakba öntjük, és legalább 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Tálalás előtt a desszertet fél-fél csokoládé lapocskával díszítjük.

Kapcsolódó tartalmak