Elmúltál 18 éves?




Are you at least 18 years old?

Olaszos romantika

Olaszos romantika

Hozzávalók 

1 doboz ananász konzerv (kb. 130-150 g)
150 g csokis keksz
2 ek. hideg kávé
3 ek. Törley Angelli Tiramisu krémlikőr
150 ml hideg tej
150 ml hideg tejszín
1 tasak Dr. Oetker Tiramisu Krém

Előkészítés

Az ananászt levét felfogva jól lecsöpögtetjük. Ha szükséges apróra vágjuk. A csokis kekszet durvára törjük.

Elkészítés

Az ananászt a kekszdarabokkal, a kávéval, likőrrel és 2 evőkanál ananászlével egy keverőedényben elkeverjük. A felét egy üvegtálba vagy desszertpoharakba rétegezzük. A tiramisu krémet a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 150 ml tej és 150 ml tejszín felhasználásával elkészítjük. A krém felét az ananászos-kekszes rétegen egyenletesen elosztjuk, majd a maradék kekszes masszát, majd a maradék krémet egymásra rétegezzük. Minimum 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük.Ízlés szerint cukrozatlan kakaóval vagy kávéval elkevert kakaóporral meghintve tálaljuk.

Kapcsolódó tartalmak