Elmúltál 18 éves?




Are you at least 18 years old?

Tripla csokoládés desszert

Tripla csokoládés desszert

Hozzávalók

1 tasak Dr.Oetker Tripla Csokoládés Krém
150 ml hideg tej
100 ml Törley Angelli krémlikőr Cioccolato-Cherry
1 üveg magozott meggybefőtt

Előkészítés

1 üveg magozott meggybefőttet lecsepegtetünk.

Elkészítés

A kimért hideg tejet és a likőrt egy magas falú keverőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton a krémállag eléréséig (kb. 2 perc) keverjük. A kész krémhez 2 evőkanál meggyet forgatunk, és legalább 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Tálalás előtt a maradék meggyet egy mély üvegtálba öntjük, és a tripla csokoládés krémet a meggy tetejére kanalazzuk.

Kapcsolódó tartalmak