Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások






Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settings



Tripla csokoládés desszert

Tripla csokoládés desszert

Hozzávalók

1 tasak Dr.Oetker Tripla Csokoládés Krém
150 ml hideg tej
100 ml Törley Angelli krémlikőr Cioccolato-Cherry
1 üveg magozott meggybefőtt

Előkészítés

1 üveg magozott meggybefőttet lecsepegtetünk.

Elkészítés

A kimért hideg tejet és a likőrt egy magas falú keverőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton a krémállag eléréséig (kb. 2 perc) keverjük. A kész krémhez 2 evőkanál meggyet forgatunk, és legalább 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Tálalás előtt a maradék meggyet egy mély üvegtálba öntjük, és a tripla csokoládés krémet a meggy tetejére kanalazzuk.

Kapcsolódó tartalmak